*道産酒の夕べ in 北海道産酒BARかま田 開催のお知らせ
*SSI認定日本酒ナビゲーター資格取得講座 in札幌 開催予定
*本日のお勧めのお酒:Today’s recommended drink
*本日のお勧めお料理:Today’s recommended dish
*飲み比べセット:Tasting set *日本酒:SAKE
*最高峰の道産酒:純米大吟醸&大吟醸
*シャンパン&スパークリング【特別提供品】:Champagne & Sparkling
*ビール系:BEER *ジン系:JIN *焼酎:SHOCHU
*リキュール&果実酒系:Liqueurs & fruit drinks
*カクテル系:cocktail *ワイン系:Wine
*ウイスキー&ブランディー:Wiskey&Brandy
*ソフトドリンクメニュー:Non-alcoholic
*香りの高いタイプ *軽快なタイプ
*コクのあるタイプ *熟成したタイプ
*ホーム
■リキュール&果実酒酒(価格は税抜き) ■ 리큐어 & 과일 술 (가격은 세금 제외) | ■ Liqueurs and fruit liquors (prices exclude tax) ■利口酒、水果酒(價格不含稅) |
梅酒各種 Various plum wines 매실주 각종 各類梅酒 | 800 |
余市リキュール酒各種 Yoichi liqueurs 요이치 리큐어 술 각종 各種餘市利口酒 | 800 |
十勝ブランディー梅酒 32年熟成 Tokachi brandy plum wine 토카치 브랜디 매실주 十勝白蘭地梅酒 | 2500 |
シルフィードライ Sylphy Dry 실피 드라이 軒逸乾 | 1100 |
清舞スウィート Kiyomai Sweet Kiyomai 달콤한 清舞甜點 | 1100 |
↑炭酸割 ↑ Carbonated ↑탄산 할인 ↑碳酸飲料 | +100 |
MINAニコリ MINA smiles MINA 니콜리 米娜·尼科利 | 900 |

国士無双 北海道産オリゴ糖使用 梅酒 800 (880)
水戸の梅酒コンクールにおいて金賞受賞した北海道を代表する日本酒ベース梅酒
Kokushi Musou Plum wine made with oligosaccharides from Hokkaido 800 (880)
A sake-based plum wine representative of Hokkaido that won the gold medal at the Mito Plum Wine Competition
국사 무쌍 홋카이도산 올리고당 사용 매실주 800 (880)
미토의 매실주 콩쿠르에서 금상 수상한 홋카이도를 대표하는 일본주 베이스 매실주
使用北海道寡糖的國紫無雙梅酒 800 (880)
在水戶梅酒大賽中榮獲金獎的代表北海道的清酒梅酒。


鍛高譚(タンタカタン)紫蘇梅酒 800 (880)
道東に近い白糠町の特産の紫蘇と国産の梅を贅沢に買った梅酒
Tantakatan Shiso Plum Wine
This plum wine is made with shiso, a specialty of Shiranuka Town near eastern Hokkaido, and domestically grown plums.
鍛高譚 (탄타 카탄), 자소 매실주
도동에 가까운 시라노 쵸의 특산 자수와 국산 매실을 사치스럽게 산 매실주
坦塔卡坦紫蘇梅酒
使用北海道東部白沼町產的名貴紫蘇和國產梅子釀製而成的梅酒。


MINAニコリ 日本酒&ヨーグルトのお酒 900 (990)
釧路市にある「福司酒造」の爆発的人気のヨーグルト酒。
MINA Nikori Sake & Yogurt Liquor
An extremely popular yogurt liquor from Fukutsukasa Sake Brewery in Kushiro City.
MINA 니콜리 일본술 & 요구르트의 술
구시로시에 있는 「후쿠지 주조」의 폭발적 인기의 요구르트주.
MINA Nicoli 清酒與優格酒精
釧路市福塚酒造所生產的極受歡迎的優格酒。

蝦夷蔵梅酒LAB 浦川苺 1000 (1100)
旭川の酒蔵「高砂酒造」と「うらかわ菅農場」とのコラボ梅酒
Ezogura Umeshu LAB Urakawa Ichigo
A collaboration plum wine between Asahikawa’s sake brewery “Takasago Sake Brewery” and “Urakawa Suga Farm”
에조 창 매실주 LAB 우라가와 딸기
아사히카와의 술창고 「타카사라 주조」와 「우라카와 스가 농장」의 콜라보레이션 매실주
Ezo Brewery 梅酒 LAB 浦川草莓
旭川清酒廠「高砂清酒廠」與「浦川須賀農場」合作的梅酒


余市リキュール 800 (880)
余市町余市駅からすぐのところにある果実リキュール専門の「余市リキュールファクトリー」
工場直売店には常時50種類以上が並び試飲もできるホスピタリティーは最高です。
その中から厳選した物を提供しています。
・余市産りんごリキュール
・桃リキュール
・白ブドウリキュール
・赤ぶどうリキュール
・フランボアーズリキュール

島梟ブランデー&梅酒 32年 長期熟成 2500(2750)
Shimafuku Brandy Umeshu Brandy 32 Years
시마조 브랜디 매실주 브랜디 32년
島月白蘭地 梅酒白蘭地 32 年

十勝 梅酒ブランディー仕込み 1100 (1210)
十勝ワインで知られる十勝地方の池田町。
ワインを蒸留して造られるブランデーに梅酒を漬け込んだお酒
Tokachi Plum Wine Brandy 1000 (1100)
Ikeda Town in the Tokachi region is known for Tokachi wine.
A drink made by steeping plum wine in brandy made by distilling wine.
도카치 매실주 브랜디 구매 1000 (1100)
도카치 와인으로 알려진 도카치 지방의 이케다초.
와인을 증류하여 만든 브랜디에 매실주를 담근 술
十勝梅酒白蘭地配製1000(1100)
十勝地區的池田町以十勝葡萄酒聞名。
將梅酒浸泡在蒸餾酒製成的白蘭地中製成的酒精飲料。

SHIRUFI DRY シルフィードライ 1100 (1210)
辛口の白ワインにブランデー原酒を加え加温熟成させ円やかな味わいに仕上げています
SHIRUFI DRY 1100 (1210)
Dry white wine with brandy added and heated to mature for a smooth flavor.
SHIRUFI DRY 실피 드라이 1100 (1210)
매운 입의 화이트 와인에 브랜디 원주를 더해 가온 숙성시켜 완만한 맛으로 완성하고 있습니다
SHIRUFI 乾爽 1100 (1210)
乾白葡萄酒與未混合的白蘭地混合併在加熱下陳釀以產生醇厚的味道。

プラス100円でソーダ割にもできます。ご希望があればお申しつけください。
You can also mix it with soda for an additional 100 yen. Please let us know if you prefer.
플러스 100엔으로 소다할 수도 있습니다.희망이 있으면 신청해 주세요.
另外加100日圓還可以享汽水優惠。如果您有任何要求,請告訴我們。
I use “google translate” for the translation. Please forgive me for many mistranslations.
번역에 ‘google 번역’을 사용합니다. 많은 오역이 있지만 용서해주십시오.
我們使用“谷歌翻譯”進行翻譯。如果有很多翻譯錯誤的地方還請見諒。
テーブルチャージ1000(1100)小料理3品付き
Table charge is 1000 yen (includes 3 small dishes)
테이블 충전은 1000엔(소하치 요리 3품 포함)
餐桌費1000日圓(含3道小菜)
表示価格は税抜です。カッコ内は税込価格です
The displayed price does not include tax
표시 금액은 세금 별도 가격입니다.
顯示價格為不含稅金價格。