■フードメニュー:Food menu

酒肴盛り合わせ       
1200   (1320 税込)
かま田の人気の酒のつまみを
少量で盛合せたプレートです!
Chef’s recommendation Assorted Plate.
This is recommended if you have trouble ordering food.
The restaurant’s popular food menu is served in small portions.

北海道産酒BARかま田 酒肴盛合わせ

たまり漬け大根クリームチーズ
700    (770 税込)
かま田で1番人気のおつまみです。
Pickled radish with cream cheese
It is the most popular dish in Kamada.

板わさ 山わさび使用    
700 (770 税込)
北海道産の山わさびをたっぷりと堪能できる一品
Sliced kamaboko with grated Mountain horseradish.

北海道産酒BARかま田 江別産 板わさ

函館産 ホッキサラダ
ホッキのコリコリ感が最高。日本酒にもピッタリ。
600 (660 税込)


Hakodate surf clam salad.
The crunchy feeling of the surf clam is the best.
Perfect for sake.

北海道産酒BARかま田 函館産ホッキサラダ
北海道産酒BARかま田 函館産ホッキサラダ

函館産イカの塩辛 
700 (770 税込)
お酒のアテのド定番
函館産の新鮮なイカを使った塩辛!
Pickled squid from Hakodate city

北海道産酒BARかま田 函館産 いかの塩辛

鰊のきりこみ  
600  (660 税込)
北海道のソウルフードの一つ。
ニシンを米麹で漬け込んだアテは、
日本酒との相性もぴったり。

Salted herring in malted rice

北海道産酒BARかま田 函館産 鰊の切込み

函館産うにクラゲ
700 (770 税込)
道内産ウニをクラゲに和えた酒のアテの逸品
Sea urchin mixed with jellyfish from Hakodate city

北海道産酒BARかま田 函館産 うにクラゲ

鮭トバ                        
900   (990 税込)
北海道ならではの乾物のKING!
Saketoba the skin-on salmon fillets,
thinly sliced lengthwise,
rinsed in sea water and dried in a salt breeze.

北海道産酒BARかま田 道産鮭トバ

中札内産枝豆  
600   (660 税込)

Edamame green soybeans

北海道産酒BARかま田 枝豆

道産鶏胸肉の自家製ハム        
800   (880 税込)
Homemade ham of chicken breast

北海道産酒BARかま田 自家製鳥ハム

漬け物の盛合わせ 
内容は日によって変わることがあります   
800 (880 税込)
Assorted pickles
The type of pickles may change from day to day.

北海道産酒BARかま田 漬物盛合わせ

ミックスナッツ   
600   (660 税込)
燻製味も日本酒との相性が良い!
Mix nuts
Excellent compatibility with smoked mixed nuts and sake!

北海道産酒BARかま田 MIXナッツ
北海道産酒BARかま田 MIXナッツ

==北海道は今やチーズ王国!==
チーズコーディネーターが厳選!

チーズの盛合せ      
1600 (1760 税込)
北海道産チーズを3種盛りで!!
日本酒にも、もちろんワインのアテにもオススメ。

Assorted cheese from Hokkaido
Three kinds of Hokkaido cheese! !
Recommended for sake and of course wine. 

くろまつないブルーチーズ  
700   (770 税込)
Blue cheese made in Kuromatsunai

北海道産酒BARかま田 黒松内産 ブルーチーズ
北海道産酒BARかま田 黒松内産 ブルーチーズ

小林牧場 カマンベール  
700   (770 税込)
Camembert cheese from Kobayashi Farm in Ebetsu

北海道産酒BARかま田 札幌産小林牧場カマンベール
北海道産酒BARかま田 札幌産小林牧場カマンベール

モッツァレラチーズ(スモーク)
700 (770 税込)
Mozzarella cheese (smoke)

北海道産酒BARかま田 モツアレラスモークチーズ
北海道産酒BARかま田 モツアレラスモークチーズ

北海道ならではのジビエ素材のエゾシカ料理!
癖のある味わいはなく美味です。

Hokkaido deer dishes made from Jibie ingredients unique in Hokkaido!
It has no quirky taste and is delicious.

蝦夷鹿のソーセージ 
当店のエゾ鹿料理で人気
1000 (1100税込)
Hokkaido deer

北海道産酒BARかま田 エゾ鹿ノソーセージ
北海道産酒BARかま田 エゾ鹿ノソーセージ

水餃子 
当別町 浅野ポーク使用。ニンニク不使用。       
800 (880 税込)
boiled gyoza
Uses Asano pork from Tobetsu town. No garlic.

北海道産酒BARかま田 水餃子
北海道産酒BARかま田 水餃子

焼きタラコ 
ちょっとしたアテにピッタリ♪
600  (660 税込)
Grilled cod roe

北海道産酒BARかま田 焼きタラコ
北海道産酒BARかま田 焼きタラコ

道内蔵元の酒粕に付け込んだ鶏ザンギ  
800 (880 税込)
Chicken Zangi (fried chicken) soaked in sake lees

北海道産酒BARかま田 酒粕ザンギ
北海道産酒BARかま田 酒粕ザンギ

道産ポテトフライ        
700 (770 税込)
French fries with potatoes from Hokkaido

北海道産酒BARかま田 ポテトフライ
北海道産酒BARかま田 道産ポテトフライ

函館産 裂きイカの天ぷら
つい手が進む、やみつきになるおつまみ
800  (880 税込)
Tempura dried squid in Hakodate

北海道産酒BARかま田 さきイカの天ぷら
北海道産酒BARかま田 さきイカの天ぷら


北海道産厚切りハムを使ったハムカツ        
¥600(660 税込)
Ham cutlet using thick-sliced ham from Hokkaido

北海道産酒BARかま田 ハムカツ
北海道産酒BARかま田 ハムカツ

コマイの一夜干し   2尾
@人数に合わせて本数は変えられます  
800 (800 税込)
Grilled dried overnight saffron cod

北海道産酒BARかま田 氷下魚の一夜干し
北海道産酒BARかま田 氷下魚の一夜干し


∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽
■お勧め道産酒:recommended sake
■日本酒-Sake
■日本酒飲み比べセット:Comparison Set
■焼酎-Shochu  
■ビール:Beer
 
■ カクテル:cocktail
  
■ワイン:Wine

■梅酒:PlumWine

■ウイスキー&ブランデーwhiskey &Brandy 

■ジンets:Jin
■ノンアルコール:Non alcohol
 
■果実酒&その他:liqueur&Others

■定番お料理:Food
   
◆かま田TOP◆

∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽∽

■お一人様テーブルチャージ
お通1品込  660円
Consumption 10% tax is excluded
Table Charge ¥660(1food included)
消費税10%込み価格は()内