■フードメニュー:Food menu

酒肴盛り合わせ       
1300 ~  (1460~ 税込)人数により増やすことは可能です。
かま田の人気の酒のつまみを少量で盛合せたプレートです!

Local chicken from Atsuma Town. It contains three times the vitamin E of regular chicken, and is characterized by its tender meat and little odor. It is marinated in Rishiri kelp shochu to bring out the umami.

道産数の子のチーズ和え
800   (880 税込)
北海道を代表するお魚~鰊!
近年豊漁になりますます注目の数の子。
道産のクリームチーズとしっかり和えました。
日本酒のお供に最適です。


Herring is a fish that represents Hokkaido! Herring roe has been attracting more and more attention in recent years due to the abundant catch. Mixed thoroughly with Hokkaido cream cheese. Perfect accompaniment to sake.

桜姫どりの地鶏の唐揚げ 塩昆布と酒粕マスタード添え

900 (990 税込)
厚真町の地鶏。ビタミンEが通常の鶏の3倍含まれており肉質は柔らかく臭みが少ないのが特徴。利尻の昆布焼酎で付け込み旨味を引きだしています。


Local chicken from Atsuma Town. It contains three times the vitamin E of regular chicken, and is characterized by its tender meat and little odor. It is marinated in Rishiri kelp shochu to bring out the umami.

道産生から仕込んだポテトフライ
700 ( 770 税込 )
季節ごとに変わるじゃがいもを選別して皮ごと上げるポテトフライ
皮ごと上げることにより外側はパリパリ、中はほくほく!
ポテト本来の味わいを存分に楽しめるイモ料理です。

Potatoes that change with the season are selected and fried with the skin on. Fried with the skin on, the outside is crisp and the inside is fluffy! This is a potato dish that allows you to fully enjoy the original flavor of potatoes.

本日の旬野菜の漬物盛合わせ
800 (880 税込)
季節感のあるお漬物を手仕込みでお出しします。
三種類の盛合わせですが単品でもお出しします。

We serve handmade seasonal pickles. An assortment of three types is available, but they can also be served individually.

厳選道産チーズの盛合わせ
1600~ (1760~ 税込)
道内100以上のチーズ工房から厳選したこだわりのチーズ盛合わせにしました。
単品でのご注文をできます。


An assortment of carefully selected cheeses from over 100 cheese factories in Hokkaido. Individual orders are also available.

五目さつま揚げ 4個 (人数によって個数は増やせます)
600 (660 税込)
道産白身魚のすり身を贅沢に使った一口サイズのアツアツのさつま揚げ
ショウガと共にお楽しみください。

Hot bite-sized satsumaage (fried fish cakes) made with a generous amount of minced white fish from Hokkaido. Enjoy with ginger.

じゃがバター&しゃけ明太のホイル焼き
900 (990 税込)
北海道産の男爵(時には変わります)北海道を代表する鮭とバターの王道のコラボ。
ホイルで焼くことでほくほくの仕上がりです。


This is a classic collaboration between Hokkaido-produced Baron potatoes (sometimes changes), Hokkaido’s representative salmon, and Hokkaido-produced butter. Baking with foil gives it a fluffy finish.

鮭トバ                        
900   (990 税込)
北海道ならではの乾物のKING!
近年不漁の鮭~でもこのトバだけは道民のソウルフード。
増毛町産の鮭トバ。むしゃむしゃとほおばるといつまでも旨味がにじみ出ます。

Saketoba the skin-on salmon fillets,
thinly sliced lengthwise,
rinsed in sea water and dried in a salt breeze.

中札内産枝豆  
600   (660 税込)

中札内は枝豆生産日本一。枝豆と言えば中札内!
大袖の舞大豆を使っています。枝豆の本来の味わいがこれです。


Edamame green soybeans.Nakasatsunai Town is the number one producer of edamame in Japan. We use Osode soybeans. This is the original taste of edamame.

虎杖浜産焼きタラコネギまみれ
700   (770 税込)
タラコの言えば道内では登別にほど近い白老町の虎杖浜。
大振りで食べ応えのある極上のたらこ
外は香ばしく中はしっとり。ネギとの相性は最高。


When it comes to cod roe in Hokkaido, the place to go is Kojohama in Shiraoi Town, near Noboribetsu. The finest cod roe is large and satisfying.

道産牡蛎のガーリック燻 
1200 (1320 税込)
日により道内各地の生産地は変わります。
大振りの2年~3年物を贅沢に使っています。ぶりっとした牡蛎とガーリックの相性は抜群。出汁が絶品ですので最後まですすってもらいたいです。日本酒のお供に最高です。

This dish uses large oysters that are aged for 2 to 3 years. The plump oysters and garlic go perfectly together. The broth is so good that you’ll want to sip it all the way to the end. It goes great with sake.


どっかの外国のミックスナッツ  
700   ( 770 税込)
(道産じゃない例外の逸品:理由 親びんが大好きだから)
このメニューにはコレと言ってこだわりはありません。

だって好きなんだもん!(笑)

Mix nuts.This is an exceptional menu item that does not use ingredients from Hokkaido. There is no particular preference for this menu item. It’s just that the owner of Bar Kamada loves it.

 さきいかの天ぷら
800 ( 880 税込)
函館はいかの聖地。さきいかで十分美味しいですがあえて天ぷらにしました。
出来上がりに粉にしたチーズをマリアージュ。
これで日本酒に寄り添ってきます。


Hakodate is a mecca for squid. Saki-ika is delicious enough, but I decided to make it into tempura instead. When it’s done, I add grated cheese to it. This makes it a perfect companion to sake.

生ラムのじゅうじゅうの鉄板焼き 山わさび掛け
1300 ( 1430 税込 )
北海道を代表する名物料理!それがジンギスカン!
タレはもちろんコンサドーレのスポンサー、ベル食品のたれ。
それをベースに磯流にアレンジ。ソウルフード山わさびを使用しています。

Genghis Khan is a famous dish that represents Hokkaido! The sauce is, of course, made by Bell Foods, a sponsor of the local professional soccer team, Consadole Sapporo. It uses mountain wasabi.

函館産 ひと手間かけたイカの塩辛
700 ( 770 税込)
企業秘密ですが一手間かけている塩辛。
親びんが聞いても磯ちゃんは教えてくれない・・・
皆さんが聞いても教えてくれないと思います。

Salted squid. It’s a company secret, but this shiokara is made with a lot of effort. Even if the owner asks, the chef won’t tell him the recipe… I don’t think the chef would tell you if you asked.

鰊の切込み
700 ( 770 税込)
道民のソウルフードの一つ。
鰊の身を包丁でとんとんと細かく刻むところからその名になりました。
塩と麹で付け込んだ郷土料理です。

This is one of the soul foods of Hokkaido residents. Its name comes from the way the herring meat is chopped into small pieces with a knife. It is a local dish marinated in salt and koji.

チョコレートのアソート(親びんがチョコ大好き人間で採用決定!)
600 ( 660 税込 )
店の近くココノのダイイチで手軽に買えるチョコレート。
採用に関しては磯ちゃんに大反対されても譲らなかった忖度満載のメニュー。

This chocolate can be easily purchased at a supermarket near the store. The chef was strongly opposed to including this on the menu, but the owner was adamant and made the menu full of consideration.

濃厚バニラアイス ハスカップソース&道産酒蔵甘酒添え
600 ( 660 税込)
かま田唯一のスウィーツ!親びんの熱烈リクエストに磯ちゃんが応えた甘味メニュー。
千歳産のハスカップを自家製で磯村風にアレンジ。
さらに味変用に甘酒を最後にかけてお楽しみください。
最初にかけてもいいんですけどね~

The only sweets menu at BAR Kamada! This is a sweet menu that the chef created in response to the owner’s request. Chitose-grown haskap is arranged in the chef’s own way. Try adding amazake (sweet sake) at the end to enjoy a different flavor midway through. Of course, you can also add amazake at the beginning if you prefer.


日替わり上記以外のお勧めメニューもご提供します。
お通しの3品に加えてお楽しみください。

We also offer a daily special menu in addition to the above. Please enjoy this in addition to the three dishes served as a table charge.

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■お勧め道産酒:recommended sake
■日本酒-Sake
■日本酒飲み比べセット:Comparison Set
■焼酎-Shochu  
■ビール:Beer
 
■ カクテル:cocktail
  
■ワイン:Wine

■梅酒:PlumWine

■ウイスキー&ブランデーwhiskey &Brandy 

■ジンets:Jin
■ノンアルコール:Non alcohol
 
■果実酒&その他:liqueur&Others

■定番お料理:Food
   
◆かま田TOP◆

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■お一人様テーブルチャージ
お通し 3品込  1000 (1100)
Table Charge 1000 (3food included)
Consumption 10% tax is excluded
消費税10%込み価格は()内